Miercuri, 15 Iulie 2020 15:15

Iata cum am dezbătut tema relatiilor sociale, alături de adolescenții fericiti (echipa 11).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu putem lega prietenii adevărate dacă nu prețuim și respectăm oameni, dacă nu ne pasă cu adevărat de ei.

Relațiile sociale sunt cu adevărat de calitate, în momentul în care fiecare parte implicată își dă tot interesul pentru a exista interes reciproc.
Pentru a ne constitui o prezență agreabilă, avem nevoie să ținem cont de felul în care ne prezentăm atunci când interacționăm cu ceilalți. Avem nevoie să ne afișăm ca fiind niște persoane îngrijite, cărora le pasă de propria lor persoană, dar și de alții.
Avem nevoie să fim persoane optimiste, intrucat nimănui nu i-ar plăcea să interacționeze cu oameni care se vait mai tot timpul, sunt persoane preponderent negative si cumva le pasă doar de propria lor persoană.
Astăzi am vorbit despre recunoștință, despre influența grupului, ne-am evaluat stilul de comunicare pentru a stii in ce masura comunicăm eficient, fără sa-i ranim pe ceilalți. Am văzut ce înseamnă cu adevărat să-i prețuiești pe ceilalți, indiferent de statului social sau profesional al fiecarei persoane, atat timp cat aceasta este o persoană onorabilă.
Cu ajutorul echipei putem obține rezultate care ne sunt foarte greu de obținut de unii singuri, sau chiar imposibile. In echipă puterea noastră se amplifică. In momentul în care ne expunem unui mediu social adecvat, viața devine mai bogată, mai colorată, mai plină bucurie și de crestere. Tine de noi dacă ne dorim cu adevărat sau nu, sa să avem relații de prietenie cu oameni de calitate, ce merită încrederea noastră.?
În SEPTEMBRIE 2020 (dacă nu ne izolam iar), pornesc la drum cu echipa numărul 12. Dacă vrei și tu dragă adolescent sa îti ocupi locul in cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți", nu ezita să mă contactezi. Raspund cu drag la nr: 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica
Citit 3602 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 15:22

Media

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30