Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Pot ajuta adolescenţii să îşi găsească vocaţia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Vocația noastră este un MOTIV ESENȚIAL pentru a putea face anumite SACRIFICII în momentul de față, pentru ca în viitor să avem anumite PRIVILEGII.
 
Vocația noastră ne pune în contact cu misiunea noastră de pe acest pământ. ACEASTA ESTE CHEMAREA noastră INTERIOARĂ pentru o ANUMITA PROFESIE.
 
Vocația noastră ne amintește de faptul ca produsele, serviciile sau talentele noastre le vom servi anumitor oameni, anumitor suflete.
 
Este foarte important să învățăm să INTERACȚIONĂM EFICIENT cu OAMENII, deoarece vocația noastră are la bază și o INTERACȚIUNE EFICIENTĂ și de CALITATE CU CEILALȚI.
 
Traseul vocației are la bază mai multe etape prin VIAȚA noastră. Practic pas cu pas putem ajunge să devenim experți în domeniul nostru de interes, să adăugăm valoare celorlalți și să inovam.
 
Pe lângă informațiile de mai sus, astăzi adolescenții fericiți (intalnirea numărul 7, echipa numărul 11 din cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți!"):
- au putut identifica compatibilitatea dintre interesele lor profesionale (vocaționale) și trăsăturile lor de personalitate;
 
- au învățat lucruri esențiale ale unei cariere de succes;
 
- au învățat să seteze obiective inteligente, dar și cum anume să le pună pe acestea în aplicare;
 
- au învățat diferența între un grup și o echipă;
 
- au mai învățat să managerieze mai eficient resursele (timp, finanțe relații sociale).
 
A fost o întâlnire foarte intensă și totodată foarte aproape de sufletele noastre.
Vă mulțumesc dragilor!❤
 
An pornit inscrierile pentru echipa numărul 12 care va debuta in SEPTEMBRIE 2020. Dacă vrei și tu dragă adolescent sa îti ocupi locul in cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți", nu ezita să mă contactezi. Raspund cu drag la nr. 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica
Citit 127 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 22:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog