Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

"Familia, izvor de energie în direcția succesului"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Week-end-ul trecut adolescenții fericiți au putut conștientiza rolul și beneficiile familiei. "Familia, izvor de energie în direcția succesului"- așa cum ne spune John Maxwell.
In momentul în care vom reuși în familia noastră să ținem cont in fiecare decizie de valorile comune, de nevoile fiecăruia dintre membrii, de respectarea angajamentelor, fiecare membru VA REUȘI să se simtă ca ÎNȚELES, CA FACE PARTE CU ADEVĂRAT DIN FAMILIA RESPECTIVĂ❤ .
Adolescenții au realizat că familia?‍?‍?‍? ne oferă suport autentic, că familia este cea care ne este alături atât la bine?, cât și la greu?. Că aceasta este o adevărată resursă pentru fiecare din noi și că este important să ne dăm interesul pentru a aduce un aport semnificativ.
Cu aceasta ocazie am vorbit despre roluri și responsabilități, despre arta negocierii în familie, despre principalele CAUZE ale CONFLICTELOR dintre ADOLESCENȚI și PĂRINȚI, despre felul în care fiecare se PERCEPE în sânul FAMILIEI?‍?‍?‍? sale și ce anume ar mai avea fiecare de ÎMBUNĂTĂȚIT. De asemenea adolescenții fericiti și-au putut forma o VIZIUNE CONCRETA ? a momentului în care aceștia devin «pe picioarele lor», cand devin INDEPENDENȚI si capabilI să se susțină singuri.
În SEPTEMBRIE 2020 (dacă nu ne izolam iar), pornesc la drum cu echipa numărul 12. Dacă vrei și tu dragă adolescent sa îti ocupi locul in cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți", nu ezita să mă contactezi. Raspund cu drag la nr: 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica
Citit 8 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 16:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog