Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Tu eşti atent la deciziile pe care le iei?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deciziile noastre ne pot inspira, sau ne pot costa, în funcție de consecințele acestora, de felul în care analizăm sau nu o situație înainte de a o pune în aplicare.

Cu privire la luarea deciziilor Steve Jobs era de parere că ,,a decide ce sa nu faci, este la fel de important ca a decide sa faci”
 
O situație poate fi analizată atât, din perspectiva consecințelor pe termen scurt, dar și asupra impactului acestora pe termen lung.
 
Adolescenții au învățat astăzi că pentru o a construi o viață așa cum ei și-o doresc, pentru a fi liberi, pentru a conduce fiecare in viața lui, au nevoie să decidă în mod conștient, favorabil persoanei lor si in mod asertiv.
 
Adolescenții fericiți au învățat astăzi că pentru a ajunge la un nivel superior in viețile lor, au nevoie ca uneori să fac anumite sacrificii, să cedeze anumite lucruri care le creează plăcere, să facă lucrurile din proprie inițiativă, să dea dovadă de responsabilitate, de implicare profundă și de interes în ceea ce fac.
 
Deciziile toxice în perioada adolescenței țin de un anturaj nepotrivit, de lene, de comoditate, de dorința de a sării anumite etape din viața lor, rebeliune exagerată, obiceiuri contraproductive, să se opună sfaturilor bune ale părinților, refuzul de a se educa și a dezvolta anumite abilități.
 
In momentul în care eu nu îmi dau voie să conduc în viața mea așa cum îmi doresc, conform abilităților mele, cum cred că merit, cu siguranță că se vor gasi alții care să se decidă pentru mine și atunci rezultatele poți fi nu cele pe care eu le doresc.
 
Practic, astăzi adolescenții fericiți au construit repere sănătoase în ceea ce privește luarea deciziilor.
 
Dacă vrei și TU dragă adolescent sa inveți lucruri care te conduc la un nivel superior în viața ta, vino alături de mine in cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți"!
An pornit inscrierile pentru echipa numărul 12 ce va debuta in SEPTEMBRIE 2020. Raspund cu drag la nr. 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica
Citit 56 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog