Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Astăzi am explorat emoțiile împreună cu adolescenții fericiți

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

E 12, i 4Show GalleryAm început întâlnirea cu o ambianță plăcută, energică dată de transpunerea noastra în ritmul unei melodii. :) Muzica este unul din stimulii la care răspunde mintea noastră, iar acest stimul ne poate energiza, sau ne poate relaxa de exemplu. Putem apela la aceasta în funcție de nevoile noastre. :)

Adolescenții au înțeles astăzi că emoțiile sunt cele care ne pun în mișcare, care ne determină să ne comportăm într-un anumit fel.

Emoțiile ne pot conduce într-o zonă pozitivă sau într-una negativă, în funcție de felul în care gândim şi în funcție de felul în care percepem realitatea.

Adolescenții au înțeles astăzi că acționand fiind împinsi de niște emoții puternice către o acțiune, există riscul nu avem rezultatele pe care ni le dorim și putem creea astfel, momente de tensiune care afectează atât propria persoană, cât și pe ceilalți.

Dezvoltând o discuție atunci când suntem conduși de emoții negative putem ajunge ulterior să schimbăm obiectul discuției, și să ne concentrăm la cum anume ne putem apăra, putem pedepsii, jigni persoana sau persoanele din fața noastră.

Adolescenții fericiți au intrat astăzi în contact cu subconștientul lor pentru a vedea în ce măsură aceștia reușesc în general să fie pozitivi, centraţi pe soluție, dornici de a nu se lăsa împiedicaţi de anumite impedimente, dar și de a se lăsa sprijiniți atunci când au nevoie.

Adolescenții fericiți au înțeles printr-un exercițiu terapeutic de eliberare că periodic este nevoie ca aceștia să facă curățenie în sufletul lor pentru a înlătura tristețile, supărările, dezamăgirile, sau orice alte emoții negative care le perturbă existența și care îi împiedică să se bucure cu adevărat de viață.

Ție cum ți se pare munca noastră?

Dacă crezi că îți dorești să aprofundezi aceste informații, vreau să te anunț că am pornit înscrierile pentru echipa numărul 13. Aceasta va debuta în IANUARIE 2021.
Menţionez că se pot înscrie doar 7 adolescenţi.

Raspund cu drag la nr. 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica

Citit 27 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2020 11:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog