Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

O relație de cuplu sănătoasă nu ține de noroc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eu cred că o relație de cuplu sănătoasă nu ține de noroc, ci de o atitudine bine intentionata, de iubire, dăruire şi de prezenţă de spirit. 

Cred că este foarte important să fii foarte intenționat atunci când îți alegi partenerul de cuplu, să îți dorești cu toată ființa ta să fie în anumit fel, să știi în primul rând cum vrei să fie, ce particularități individuale să aibă, ce contribuție vrei să aducă partenerul în viața ta, ce ai tu de dăruit, care sunt particularităţile tale și cum anume îți doreşti să faceți echipă împreună.

Din punctul meu de vedere fără iubire o relaţie de cuplu împlinitoare nu poate exista. Iubirea este cea care pune bazele unei relaţii de cuplu aromonioase. Iubirea este unul din pilonii principali ai unei relaţii de cuplu. Iubirea dă viaţă, iubirea vindecă, iubirea îţi dă aripi să creşti, să dăruieşti.

De multe ori mi s-a spus că am un mare noroc pentru că am găsit un băiat atât de bun care să îmi fie sot, care să mă trateze frumos, să mă respecte, să fie bine intenționat și afectuos, însă înainte de a pune bazele unei relații serioase cu soțul meu, am fost foarte atentă la fiecare gest al lui , la fiecare atitudine, la fiecare afirmație iar apoi am văzut în ce măsură rezonez cu persoana lui.

Până la relația cu soțul meu a fost nevoie să trec prin mai multe relații de cuplu nesănătoase, din care am învățat enorm pentru ca ulterior să îmi iau anumite lecții să mă educ și eu, dar și să știu ce îmi doresc cu adevărat de la partenerul meu de cuplu și de la relația mea de cuplu.

Referitor la puterea intenției cred că ceea ce John Maxwell ne spune se aplică foarte bine și în domeniul relației de cuplu.

Tu cum îți amintești că ai intrat în relația ta de cuplu? Cu ce anume simți ca te-a fermecat partenerul tau, ce te-a atras la el?

https://johnmaxwellteam.ro/intentionat-mwm2018

Te îmbrățișez cu drag,
şi nu uita că sunt alături de tine atunci când îţi este greu, vrei mai mult de la tine, ori vrei mai mult de la viață!

Psih. Monica Sărăcescu

Citit 28 ori Ultima modificare Joi, 08 Octombrie 2020 10:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog