Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Cum să-ţi atingi visul profesional

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Când vorbim despre VOCAȚIE, este foarte important să ne raportăm la aceasta din prisma PASIUNILOR, a TALENTELOR, a lucrurilor care ne creează PLĂCERE și pe care am dori să le realizăm cu DRAG si DEDICARE, în favoarea altora. Spre exemplu să SALVĂM vieți, să îi AJUTĂM pe cei care își doresc să facă DREPTATE, sau poate să-i ajutăm pe oameni sa se bucure de o EDUCAȚIE ONORABILĂ, sau poate sa ajutam oamenii sa se bucure de cea mai nouă si eficienta TEHNOLOGIE.
Intalnirea 9Show GalleryÎntâlnirea numărul 9 a adolescenților fericiți (echipa numărul 11) a încercat să aducă cât mai multă claritate acestor suflete tinere, despre ceea CE ÎNSEAMNĂ să îți ATINGI VISUL PROFESIONAL, visul VOCAȚIONAL.
 
John Maxwell spune că VISELE sunt GRATIS, însă CĂLĂTORIA întotdeauna COSTĂ.
 
Steve Jobs spune ,,NU LĂSAȚI ca vocea care exprima opinia altora SĂ VĂ REDUCĂ LA TĂCERE VOCEA INTERIOARĂ. Și, cel mai important, sa aveți CURAJUL sa va urmați ceea ce va spune INIMA și INTUIȚIA. Amândouă știu oricum dinainte cea ce va doriți cu adevărat sa deveniți. “
 
Adolescenții fericiți astăzi au pus in scena visul lor profesional, visul lor vocațional. Fiecare dintre ei și-a imaginat CUM ARATĂ PROPRIUL LOR SUCCES din PERSPECTIVA PROFESIEI alese, care vor fi PROVOCĂRILE, care vor fi PUNCTELE lor FORTE, si PERSPECTIVA prin care vor aborda profesia aleasă, ce anume cred ei ca ÎI VA AJUTA sa REUȘEASCĂ, să se diferențe de competitori, CUM anume SE VOR VEDEA ei atunci când își vor atinge visul profesional și cum anume VOR FI VĂZUȚI de către CEILALȚI.
 
Pe parcursul călătoriei fiecare persoană POATE AJUNGE LA UN NIVEL PROSPER, la un nivel de EXCELENȚĂ în viața sa. Cu siguranță că se vor găsi anumite VOCI care să transmită NEÎNCREDERE persoanei respective, însa ar fi bine ca ELE SĂ NU FIE URMATE. Această neîncredere poate fi transmisă prin critici, prin exagerări, prin comparație cu alte persoane, prin scoaterea în evidență a anumitor puncte negative, atât de către persoanele dragi apropiate dar și de către propria persoană.
 
Este foarte important să ne raportăm la nivelul la VIITORUL NOSTRU, cu cât mai multă ÎNCREDERE și cu cât mai mult OPTIMISM posibil, să dăm voie să construim un VIS cât mai CLAR, cât mai COERENT și zi de zi, pas cu pas să facem PAȘI către atingerea acelui obiectiv, acelui vis. Acționând în felul acesta, vom reuși să găsim SPERANȚĂ și MOTIVAȚIE pentru că astăzi să depunem efort să realizăm anumite sacrificii, să renunțăm la unele lucruri în favoarea altora, să perseverăm în fața obstacolelor.
 
Dragă adolescent, dacă și TU vrei sa inveți lucruri care te conduc la un nivel superior în viața ta, vino alături de mine in cadrul programului de dezvoltare personala "Adolescenți fericiți, Părinți împliniți"!
 
An pornit inscrierile pentru echipa numărul 12 ce va debuta in SEPTEMBRIE 2020. Raspund cu drag la nr. 0724227864- Psih. Sărăcescu Monica
Citit 201 ori Ultima modificare Duminică, 02 August 2020 10:10
Mai multe din această categorie: « Este sau nu iubire?

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog