Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Coronavirus, viata noastra este mult prea importanta ca tu sa ne-o afectezi!

Blog Luni, 09 Martie 2020 09:40
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Subiectul coronavirus a devenit un subiect care ne intrigă foarte mult pe fiecare din noi.

Față de acesta, asemenea oricărei situații de criză este foarte important să ne dăm voie să ne adaptăm contexual, să vedem care sunt măsurile de siguranță ce se impun, fără să fim nevoiți să facem prea mulți pași în avans, deoarece acești pasi excesivi ne pot consuma foarte mult, fără să fie cazul.

Față de un obstacol de un pericol iminent, avem nevoie să adoptăm pe de o parte măsuri care să ne țină în siguranță, iar pe de alta parte avem nevoie de o manieră optimistă, încrezătoare care să nu ne abată de la activitatile noastre cotidiene, pentru ca de altfel putem afecta semnificativ negativ calitatea vietii noastre. Chiar daca in aceste momente se activeaza in noi instinctele de supravietuire, este important sa privim situatia cu luciditate si nu cu panica.

Fata de  această perioadă de criză legata virusul coronavirus, este important să ne luăm informațiile din surse sigure, din surse autorizate, care ne prezinta date corecte și complete, iar apoi punctual, pas cu pas pe care apoi sa le aplicam cu responsabilitate.

In aceasta perioada de criza este important sa ne gandim la noi (fara sa exageram anumite comportamente sau atitudini), dar si la ceilalti oameni. Astfel daca dorim sa ne aprovizionam cu masti sau echipamente de protectie, este indicat sa nu ne facem stocuri prea mari, astfel incat sa poata beneficia de aceste si persoanele chiar au nevoie de ele in momentul de fata (medici si cadre medicale spre exemplu). Daca ne stim ca ne-am intors dintr-o tara sau zona cu risc de infectare, este important sa anuntam autoritatile si sa respectam masurile ce se impun.

Nu uitati, grija fata de propria persoana si un nivel de igiena corespunzator, si de aceasta data ne sunt de foarte mare folos!

Sursa foto: https://pixabay.com/

Citit 44 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2020 13:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog