Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

La baza alegerii profesiei noastre este esențial să se găsească iubirea și respectul față de profesia respectivă, dar și față de cei care ne-au ales produsele sau serviciile noastre.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin urmarea unei anumite profesii vom ajunge să ne lăsăm o anumită amprentă asupra oamenilor care ne aleg. Această amprentă poate fi una care ne poate determina să aducem bucurie oamenilor, să le rezolvam anumite nevoi, care să ne aducă rezultate de care să fim mândri și să ne reprezinte. 

Atunci când alegem o anumită profesie în baza anumitor câștiguri, gândindu-ne doar la beneficiile propriei persoane, fără să ne dedicam, fără să evoluăm, fără să avem rezultate remarcabile, fără să o tratăm cu responsabilitate și iubire, oamenii pot fi dezamăgiți de noi și ne pot evita.

Așadar, toate profesiile sunt importante și ne pot aduce rezultate mărețe dacă ne pasă, dacă ne implicăm, dacă vrem să evoluăm, să aducem o contribuție de valoare mediului și oamenilor cu care colaborăm.

Este esențial sa ne dorim să avem statutul de învățăceI, dar să avem încredere în forțele proprii, să vrem să depunem constant efort și să avem speranța că putem ajunge acolo unde ne dorim.

Ieri adolescenții fericiți au putut realiza măsura în care o anumită profesie pe care ei o preferă la acest moment în viața lor, este în concordanță cu trăsăturile lor de personalitate, dar și cum anume se pot îmbunătății pentru a avea un traseu profesional cât mai favorabil.

Au învățat să-și stabilească obiective inteligente, să monitorizeze în timp atingerea lor, dar și cum să managerieze cu succes principalele resurse din viețile lor: timp, finanțe și resurse sociale.

În iunie 2022 lansez echipa numărul 17 din cadrul cursului ”Adolescenti fericiti, Parinti impliniti!” . Pot participa persoane cu vârste cuprinse între 12 ani și 17 ani. Sunt opt locuri disponibile în total. Pentru relaţii şi înscrieri SUNĂ la: 0724227864 Psih. Monica Sărăcescu

 

Citit 119 ori

Media

Login pentru a posta comentarii

Filtreaza articole pe blog

Cron Job Starts