Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Stima de sine, un echilibru intre tine si ceilalti!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sa vrei o STIMA DE SINE ARMONIOASA înseamnă sa vrei sa creezi un ECHILIBRU ÎNTRE TINE ȘI CEILALȚI, sa vrei sa să-ți asumi prețul performanței, sa fii optimist, să integrezi cu bucurie rezultate din trecutul tău!

Adolescenții au numeroase dificultăți atunci cand vine vorba de VORBITUL ÎN PUBLIC! Tocmai de aceea i-am provocat sa se expuna pentru a-și însuși noi abilități în legătură cu vorbitul în public. În felul acesta adolescenții pot deveni mai încrezători și se pot simți mai bine în propria lor piele.

Stima de sine se poate îmbunătăți prin acceptarea ta cu bune și cu rele. Ea nu se îmbunătățește atunci când negam imperfecțiunile propriei persoane, cand negam ceea ce suntem, cand ne pedepsim, ne desconsideram ori evităm să observăm propriile rezultate. 

Doar cunoscandu-te cu adevărat îți dai șansa de a devenii cine vrei sa devii!

Ne putem depăși condiția! Iată, ingrijorarile nici ele nu ne sunt de folos, mult mai mult ne-ar ajuta sa facem un plan de rezolvare a ceea ce ne îngrijorează! 

Sa vrei o stimă de sine armonioasă înseamnă sa vrei sa creezi un echilibru între tine și ceilalți, sa vrei sa să-ți asumi prețul performanței, sa fii optimist, să integrezi cu bucurie rezultate din trecutul tău!

În iunie 2022 lansez echipa numarul 17 din cadrul cursului "Adolescenții fericiți, Părinți Împliniți!". Pot participa persoane cu vârste cuprinse între 12 ani și 17 ani. Sunt opt locuri disponibile în total. Pentru relaţii şi înscrieri SUNĂ la: 0724227864 Psih. Monica Sărăcescu

 

Citit 40 ori

Media

Login pentru a posta comentarii

Filtreaza articole pe blog

Cron Job Starts