Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Prima întâlnire pentru adolescenti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De foarte multe ori prima întâlnire este una provocatoare, cu emoții, cu gânduri, cu dorința dar nu fii judecat, dorința de a te simți în siguranță, de simți că ești înțeles,  de a găsi lucruri comune cu ceilalți, de a fi o investiție în propria persoană, de a găsi aspecte plăcute și nu de a simți că totul este o pierdere de timp. În legătură cu toate acestea mi-am propus încercat să răspund favorabil ieri, în cadrul  primei întâlniri a echipei numărul 16 din cadrul cursului ”Adolescenți Fericiti, Parinti Împliniti!”.

 În cadrul acestei întâlniri, pe lângă cele de mai sus, mi-am dorit să sporesc dorința de angajament, de motivație interioară și de atenție favorabilă asupra aspectelor care îi ajută pe adolescenți, ca pe viitor să devină niște experți persoane de succes, cu rezultate remarcabile. Le-am prezentat diferența dintre o persoană mediocră și o persoană cu rezultate excepționale în viața sa, măsura în care tehnologia afectează viețile noastre, le-am evaluat personalitatea și le-am oferit tehnici prin care să reducă nivelul de impulsivitate,  de reactivitate, de lipsa a controlului emoțional în concordanță cu anumite contexte.  Față de toate acestea adolescenții mi-au oferit nota 10, chiar dacă unii dintre ei au venit la curs cu teamă și mai mult de gura părinților. Așadar prejudecățile temerile și ideile preconcepute nu sunt de ajutor când vine vorba despre creșterea propriei persoane!

Citit 71 ori Ultima modificare Duminică, 30 Ianuarie 2022 15:52

Media

Login pentru a posta comentarii

Filtreaza articole pe blog

Cron Job Starts