Luni:12:00 - 19:00 | Marti/Miercuri : 09:00 - 13:00 | Joi : 10:00 - 19:00 | Vineri : 10:00 - 14:30 | Sambata : 12:30 -15:30

Blog - Hai sa comunicam

Ganduri impartasite cu voi!

Este bine să știi cum să-ți modelezi relațiile sociale!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mediul te modelează, te influențează pe tine, iar tu influențezi pe cei din mediul tău. Fiind conștient de obiceiurile, comportamentele atitudinile celor din jurul tău, poți știi dacă mediul în care tu te desfășori, este o influență prielnică sau nu pentru tine.

E14, i6Show Gallery

Dacă vrei să ai prietenii de calitate, în primul rând trebuie să înveți să fii tu un prieten de calitate. Asta înseamnă să asculți mai mult oamenii de lângă tine, să vezi în ce măsură îi poți sprijinii, să fii o persoană de încredere, să știi să păstrezi un secret. 

Știm cu toții că în perioada adolescenței, relațiile sociale au un impact răsunător asupra fiecărui adolescent, întrucât în mare parte tinerii au tendința ia mai mult în seamă mai mult ceea ce li se spune din anturaj, decât ceea ce li se spune acasă. Dacă anturajul este unul bun, adolescentul poate auzi lucruri în concordanță cu cele auzite acasă,  dacă nu,  se poate întâmpla ca ceea ce își ia adolescentul din anturaj, să fie foarte toxic pentru el și să recurgă la multe imprudente. 

Atunci când interacționăm cu ceilalți (cu oameni potriviţi nouă), avem șansa să descoperim modalități variate de a crea, de a ne  dezvolta, sau de a soluționa anumite problematici.

În cadrul întâlnirii numărul 6, adolescenții fericiți au învățat cum să formeze prietenii mai de calitate, cum să atragă noi persoane în jurul lor, indiferent că ne referim la școală, membrii unei comisii, a unui public, dar și pe prietenilor lor. Totodată le-am evaluat stilul de comunicare, modul lor de interacțiune socială dar și l-am arătat cum anume aceștia pot aduce noi ajustări, noi îmbunătățiri în relațiile cu ceilalți. Tot cu această ocazie adolescenţii fericiţi au realizat şi motivele de recunoştinţă din viețile lor, ceea ce îi determină să fie mai încrezători în forţele proprii şi să se deschidă mai uşor în faţa celorlalţi.

În septembrie 2021 lansez echipa numărul 15, din cadrul cursului  "Adolescenții fericiți, Părinți Împliniți!". Pot participa persoane cu vârste cuprinse între 12 ani și 17 ani. Vor fi maxim opt participanți. Pentru relaţii şi înscrieri SUNĂ la??: 0724227864 Psih. Monica Sărăcescu

Citit 269 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Filtreaza articole pe blog