Duminică, 11 Aprilie 2021 11:36

Un bărbat este ca un bolid de 400 cp!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Știai asta, știai că un bărbat are un asemenea potențial?

 Asta însemnând că și partenerul tău! ?

Da,da!?

Îmi imaginez că momentul de față pot fi suficient de multe lucruri în ?????̦?? ?? ?? ????? sau în legătură cu ?????????? ??̆? care te nemulțumesc. Însă nu te ajută să pui accentul pe ele!

Poate lucrurile nu mai merg atât de bine ca la începuturi, că v-ați cam distanțat, simți că nu vă mai sprijiniți atât de mult și că nu mai știi ce să faci pentru a atrage partenerul de partea ta.??‍♀️

Tocmai de aceea vreau să-ţi spun că aşa cum un autovehicul?? pentru a-şi atinge potenţialul are nevoie de un ????? ?????????, de ??????????? şi ?????̆, tot aşa şi un bărbat are nevoie de ?????̧?? ??, de ????̧????? ??, de oferirea unui ??̆??? ??̆?????? şi ???????????, dar şi de ????????̧????? ????????? ????, ori de aportul său în cadrul relaţiei voastre de cuplu.

Dacă vei ţine cont de cele de mai sus şi vei încerca să le implementezi în cadrul relaţiei  tale de cuplu, ai foarte ????? ?̧???? ca partenerul tău ??̆ ?? ?̂? ??????????? ??????? ???? ????̧??????, cele legate de ?̂?????̦?????? ??̆??????? vostru ori de ????̧????? ???????? voștri.

 

Aşa că dă-i partenerului tău ce are nevoie, pentru a putea fi apt de a funcţiona la potenţialul său maxim! ❤️????

 

Cred ca te-ai convins că ??????̧?????, ????̆????? ?̧? ????????? la nesfârşit n̶u̶ f̶u̶n̶c̶ţi̶o̶n̶e̶a̶z̶ă!̶

 

  Cu multă deschidere,

  Sărăcescu Monica

Psiholog/Psihoterapeut

Citit 3569 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 11:39

Media

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30